Test

Test 2020-01-22T09:59:35+01:00

Ovo je test tablice

Usluga:

Opis:

Životni horoskop

dobivate savjete kako da rasteretite Vašu sudbinu ukoliko je opterećena teretom loše karme. Uzrok mnogih životnih problema bi se mogao nalaziti u lošoj karmi a ovi uzroci se veoma uspješno mogu otkloniti primjenjivanjem adekvatnih savjeta.

Detaljna analiza horoskopa

detaljna analiza natalnog horoskopa u kojem se sve sfere života obrađuju, te procjena trenutne situacije u trenutku izrade natala.

Detaljna analiza horoskopa djeteta

detaljna analiza natalnog horoskopa djeteta

Horoskop prenatalne eklipse

prenatalne pomrčine – eklipse su karmički događaji koji mogu imati duboke učinke na životne događaje i često uzrok trauma.

Grafikon predviđanja

individualni grafikon predviđanja za određene sfere života i određene periode

Prognoza za godinu dana

duboki uvid i prognoze po više metoda astroloških predikcija podrazumijeva analizu dešavanja za narednu godinu, sa naznakom na aktivaciji najvažnijeg životnog područja u narednih godinu dana.

Pitanje klijenta

astrološka obrada jednog pitanja po izboru klijenta (astromedicina , ljubav i brak, seksualnost, obrazovanje, izbor zanimanja, posao i karijera, financije, kupnja i prodaja nekretnina)

Kompatibilnost partnera

detaljna astrološka analiza partnerstva uz tumačenje partnerskih elemenata kroz natalne horoskope, izrada i tumačenje sinastrije, kompozitne i Davison analize

Astromedicinska analiza

astromedicinska analiza može pomoći da preuzmete preventivne korake kako biste umanjili ili eliminirali negativne astrološke uplive na Vaše zdravstveno stanje. Prema planetarnim obrascima dobivate savjet o prehrani, vježbama, alternativnim tretmanima koji vam najbolje odgovaraju u kombinaciji sa klasičnim medicinskim metodama.

Analiza začeća sa kalendarom plodnih  dana

analiza astrološkog uzroka problema kod začeća sa izradom kalendara plodnih dana.

Iscijelite svog Kirona

analiza Kirona u vašoj natalnoj karti može vam pomoći da se oslobodite blokada, pokaže gdje vam je potrebno iscjeljenje,  stvorite više prostora za dobre stvari u vašem životu. 

Karmička analiza

Na osnovu uzroka možemo razumjeti i posljedice. U ovom horoskopu analiziramo uzroke i saznajemo putove koji su ispred nas i koji nam mogu donijeti ispunjenje naše istinske prirode.

Astrokartografija

odabir optimalnog mjesta (države, regije, grada) za život, posao, zabavu, godišnji odmor

Astrološka analiza životnog prostora

analizom životnog prostora u kojem živite dobivate jasan pregled što je u vašem domu dobro, a što loše po vas i vašu obitelj. Savijete kojima možete unaprijediti vaš dom možete koristiti kao osnovu plana za renoviranje ili rekonstrukcije doma.

Poslovna astrologija

usluge profesionalnog astrološkog savjetovanja za tvrtke i poslovne ljude