Transformacijski program

Transformacijski program 2020-01-21T14:20:49+01:00PROGRAM HAT

HOLISTIC AYU TRANSFORMACIJA

„OSLOBODITE DUŠU OSTVARITE SNOVE“

Program Holistic Ayu Transformacija  namijenjen je osobama, koje su spremne jasno odrediti, što je to, što žele, i jednom zauvijek se riješiti blokada, sumnji, straha i briga, kako to postići.

Progam HAT je duboko transformativna metoda „METODA 6 koraka“ kombinirajući znanje iz astrologije, radiestezije, energetske psihologije, merdijanske tehnike, cvjetne esencije, i intuitive success coach po metodologiji Jacka Canfielda .

Spoj astrologije, energetske astrologije/psihologije i astrohealinga daje nam uvid u vezu između natalnog horoskopa kao energetske mape osobe (planeti, kuće i astrološke serije) i energetskih centara ili čakri. Na taj način dobivamo potpuno novu spoznaju u kojoj je svaki izazovni aspekt zapravo samo disbalans između dva energetska centra čiju vibraciju je potrebno dovesti u balans, jer kroz ova mjesta svjetlost ne prolazi u punoj mjeri i na nekom nivou postoji grč ili blokada koji ne dozvoljavaju energiji da kruži.

Program vam pomaže  da duboko istražite svoju unutarnju mudrost koja se nalazi u vašem srcu . Ovo je  program  razgradnje  podsvjesnih obrazaca toksičnih misli i emocija. Nakupljene negativne misli i emocije daju tjelesne manifestacije uzrokujući različite simptome i bolesti. Odraz su onoga kako se osjećate. Organizam se ljuti i boli onda kada nešto u vama nije u ravnoteži. Gotovo svi simptomi i bolesti nastaju i nestaju u vašoj glavi. Nema neizlječivih bolesti, samo neizlječivih ljudi. Vaša prava priroda je da budete sretni i zdravi.

Svaka  konzultacija je prilagođena vašim potrebama. Možete raditi na glavnim životnim temama ili za godinu dana unaprijed, i / ili specifične teme / probleme / izbore koji su u procesu .

Uključuje: 4 osobne konzultacije u trajanju od 60-90 minuta, ili putem video poziva (WhatsApp, Viber,Zoom, Skype ili drugo) , email podršku, i pisane materijale. Konzultacije se rade tijekom mjesec dana  (u razmaku od 7-10 dana ).

Cijena paketa je 1200,00 kn, a pojedinačna konzultacija 350,00 kn.


Naučite koristiti svoju energiju da postignete više u manje vremena.

  • Prva konzultacija : pregled mjesta gdje se nalazite u životu u odnosu na mjesto gdje želite biti s astrološkom kartom kao pozadinom, te provjerom balansa energetskih centara i podizanje ih na veću frekvenciju. Procjena trenutnih tranzita i utjecaja u odnosu na ono što želite promijeniti.
  • Konzultacije 2, 3 i 4 fokus na stvaranju i izvršavanju plana koji je usklađen s ispravnim astrološkim i planetarnim vremenskim rasporedom. Naći ćete se u akciji i svjesni gdje i kada i kako ćete se zaustaviti u životu. To vam daje mogućnost da radite stvari drugačije i koristite talente koji još nisu izraženi.

Vaša astrološka karta je vaša MAPA DUŠE, a vaša je odgovornost kako koristiti vlastitu slobodnu volju da napravite najbolji izbor koji će pomoći vašem životu da dosegne svoj najveći potencijal. 

Kada postanete svjesniji sebe, sposobni ste svjesno upravljati svojim životom kako biste stvorili vlastitu sudbinu koja je u vašim rukama dok donosite svjesnije odluke za prevladavanje problema i izazova .

  • Želite bolje razumjeti svoje emocije, potrebe i postupke
  • Osloboditi se toksičnih obrazaca, anksioznosti, strahova, unutrašnjih konflikata.
  • Osvijestiti svoje prave vrijednosti , pri tom se osloboditi blokada.
  • Povećati samopouzdanje i osjećaj vlastite vrijednosti, povratiti svoju unutarnju snagu i moć.
  • Jeste li spremni napraviti velike promjene u svom životu?
  • Jeste li spremni živjeti svoje snove i svoju SVRHU?
  • Jeste li spremni dobro pogledati što vam je na putu, što vas zaustavlja i ozbiljno mijenja? 
  • Jeste li spremni dati sebi obećanja i ostvariti ih?

ONDA JE OVO PRAVI PROGRAM ZA VAS!

Više informacija :

Asja Brzović, dipl. astrolog i certificirani Intuitive and success life coach     

Članica ISAR-a (INTERNATIONAL SOCIETY FOR ASTROLOGICAL RESEARCH)

E-mail:holisticayu@gmail.com    Mob: +385 98 433 922